Judith Rook

Mijn heilig vuur

Leer- en ontwikkelprogramma’s aantrekkelijk en uitdagend maken: daar loop ik warm voor. De leerwensen en het -aanbod veranderen steeds sneller. Het is de kunst om bij te blijven in de wereld van L&D – of zelfs: de veranderingen vóór te zijn. Elke dag ben ik hiermee bezig. Het verveelt me geen moment.

Favoriete quote

“Wisdom is like the Baobab-tree: no individual can embrace it alone” (Ghanees spreekwoord).

Specialismen

  • Transfer van leren
  • Evalueren van leerprogramma’s en interventies
  • Blended training
  • Onboarding
  • Selectie van leveranciers/inkoop van opleidingen

Naast het werk

Wielrennen, ik vind het heerlijk! Het liefst verken ik nieuwe wegen. Vaak heb ik vooraf al een koffietentje opgezocht of de route zo gemaakt dat er ‘heel toevallig’ net voor het eindpunt een mooi terras oppopt. Dan bestel ik een Leffe Blond, liefst met een portie bitterballen. Na inspanning volgt ontspanning, is het credo! Pas nog heb ik een tool ontdekt, die bijhoudt in welke gemeenten ik allemaal wel en niet gefietst heb. Vooral dat laatste daagt me uit. Dus ik ga binnenkort eens een mooie route fietsen in het voor mij onbekende Groningse land.

Droomopdracht

Graag wil ik een onboarding-programma ontwikkelen voor een organisatie in de retail of de horeca. Ik zie grote voordelen voor zo’n programma binnen die sectoren, omdat daar vaak jonge medewerkers werken met kleine arbeidsovereenkomsten. Ze moeten snel startklaar zijn. En ze moeten voldoende feitenkennis hebben van het wisselende assortiment. De uitdaging is om niet alleen kennis op te doen, maar ook vaardigheden aan te leren, zoals servicegerichtheid.

Blogs

Gratis stappenplan

In 3 stappen zicht op al je leeractiviteiten

Ontvang het e-book

north