Flipped ontwikkelt maatwerk workshops voor bijvoorbeeld een team-, ontwikkel- of inspiratiedag.

Mogelijke thema’s:

  • Breindidactiek: In deze workshop leer je over de zes breinprincipes en hoe je deze kunt toepassen. Je ervaart zelf het effect van deze breinprincipes tijdens de verschillende opdrachten.
  • Evalueren van trainingen: In deze workshop leer je trainingen op meerdere niveaus te evalueren, om zo écht te meten of de trainingen bijdragen aan betere resultaten voor de organisatie.
  • Medewerker van de toekomst: Stel, je loopt over vijf jaar jouw organisatie binnen, wat kunnen en doen de medewerkers dan? Hoe gaan ze om met klanten, elkaar en hun werk? In deze workshop maken wij de toekomstige medewerker zo concreet mogelijk en kijken we vooruit: ‘Hoe gaan we daar komen?’.
  • Onboarding: Tijdens deze workshop zetten we met de vier C’s van onboarding een passend raamwerk op voor jouw onboardingproces. Dit heeft als doel: betrokken en gemotiveerde nieuwe medewerkers die snel operationeel zijn.
  • Buiten de lijntjes kleuren: regelruimte voor de medewerker met klantcontact: Stuur jij je medewerkers in de eerste lijn elk jaar op gastgerichtheidstraining omdat ze het na een jaar lijken te zijn vergeten? Niet doen! Samen gaan we op zoek naar een evenwicht tussen procedures en autonomie.
  • Toekomst van leren: In deze workshop nemen we je mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van leren en maken een vertaling naar jullie werk.
  • Transfer van Leren: Heb je het gevoel dat medewerkers het geleerde niet optimaal toepassen in de praktijk? Tijdens deze workshop stellen we een actieplan op om de transfer van leren van jullie trainingen te verbeteren, zodat deelnemers het geleerde beter toe kunnen passen in de werkpraktijk.

 

 

Workshop ontwikkelen met Flipped