L&D Interim

Onze interim L&D-specialisten bieden menskracht, denkkracht én daadkracht.

Soms heb je extra mensen nodig

Niet structureel, maar om een sprintje te trekken. Onze interim L&D-specialisten bieden menskracht, denkkracht én daadkracht. Extra power, zodat je je organisatie nooit on hold hoeft te zetten.

Jullie hebben een planning. Natuurlijk

De agenda vermeldt precies wat je dit jaar gaat doen, met wie en waarom.

Maar die veranderde wetgeving? De reorganisatie die opeens voorrang krijgt? De opleidingsadviseur die zwanger is? Dat wás niet te plannen.

En wat doe je dan

  • Schuif je het beleidsplan door naar volgend jaar?
  • Ontwikkelen de teamleiders het onboardingsprogramma zelf?
  • Blijft de e-learningsoftware op de plank liggen tot nader order?
  • Gaat de afdeling L&D verder met onderbezetting?
  • Werk je zelf een dag extra, of in het weekend?

Als je antwoord op één van deze vragen ‘ja’ is, dan ben je hier goed

Want je wilt helemaal geen pas op de plaats maken. En je wilt ook niet inleveren op kwaliteit. Je wilt dóór. Met de interim L&D-specialisten van Flipped lukt dat ook.

We zorgen ervoor dat jij je plannen niet hoeft te parkeren. En we helpen je om je initiatieven voor de lerende organisatie professioneel en effectief vorm te geven.

Hoe klinkt dat?

Careyn e-learning

“We hadden geen opleidingsadviseur binnen het district. Met de interim opleidingsadviseur van Flipped konden we toch snel van start met onze plannen. En het is dé manier om te kijken of we in de toekomst een vaste opleidingsadviseur willen aannemen en hoe die functie er precies uit moet zien.”

Corina Kouwenhoven, HR Business Partner bij Careyn district Zuid-Hollandse eilanden en Breda

Flexibele inzet die altijd matcht

Onze Learning Professionals zijn op korte termijn inzetbaar en direct operationeel, voor het aantal uren dat jij wenst. We gaan snel aan de slag en je kunt op elk moment aangeven dat je de taken zelf weer oppakt.

We knippen de opdracht op in fases, die we telkens evalueren. Geef je een go of no go voor de volgende stap? Jij bepaalt het, zodat je zicht houdt op de voortgang en de investering.

Je hebt ons tijdelijk nodig, dus we maken onszelf overbodig

We analyseren jouw vraag grondig en vlot, en we bieden snel de juiste aanpak. Dat lukt omdat we veel ervaring hebben met diverse vraagstukken in verschillende bedrijven en sectoren. Dit scheelt jou een hoop tijd en hoofdbrekers.

We ondersteunen je gedurende een overzichtelijke periode. Daarna haal je de continuïteit weer uit je eigen organisatie, zodat je nooit afhankelijk raakt van ons.

check

op korte termijn inzetbaar

check

één aanspreekpunt

check

snel up and running

check

inzetbaar voor diverse L&D-specialismen

check

geen werknemerskosten

check

minder kwetsbaar dan een ZZP-er

“Begrijpt een externe onze problematiek wel?”

Een logische vraag, en we begrijpen je twijfel. Maar het is juist een voordeel dat we de ins en outs van je bedrijf niet kennen.

We kijken objectief, we zijn extreem nieuwsgierig en we durven alles te vragen. We hebben geen historie bij jouw organisatie, geen persoonlijke werkrelaties en geen interne of dubbele agenda.

Zonder die vertroebeling wordt de kern van het probleem snel duidelijk. En daardoor gaat veranderen een stuk makkelijker.

Docent ontwikkelaar

“Judith komt niet uit de ambulancewereld. Ze bekijkt alles door een hele andere bril. Ik vind dat erg positief, want zo worden mijn collega Bart en ik heel vaak geconfronteerd met de vragen ‘waarom?’ en ‘hoe dan?’ Het dwingt ons anders te kijken naar wat gewoon is. Die frisse blik maakt ons opleidingsplan zo veel beter en completer.”

Mirella Bavelaar, docent-ontwikkelaar, ambulanceverpleegkundige en lid van het projectteam Ambulancezorg Rotterdam Rijnmond

Vertrouwen en contact

We brengen mensen in beweging, met échte interactie en aandacht. Oppervlakkige contacten en snelle winst passen niet bij Flipped.

Je medewerkers komen in beweging als ze vertrouwen hebben. In ons, in jou, in de ontwikkelplannen.

Moeten, pushen, dwingen en sturen? Dat staat niet in ons woordenboek.
Verbondenheid, uitnodigen, samen werken en plezier wél.

En dan:

  • ontstaat vertrouwen in het proces
  • komt je organisatie in beweging
  • krijgen medewerkers plezier in leren en ontwikkelen
  • dragen álle organisatielagen bij aan het verandertraject
  • groeit je organisatie naar het volle potentieel

 

Meer weten?

Neem dan contact op. In een telefonische of persoonlijke kennismaking kijken we graag op welke manier we je kunnen ondersteunen. Mail ons, dan maken we telefonisch kennis of we plannen een kennismakingsafspraak in.

Neem contact op east

Gratis stappenplan

In 3 stappen zicht op al je leeractiviteiten

Ontvang het e-book

north