Learning & E-learning

Flipped helpt je verantwoorde leeroplossingen te ontwikkelen, zodat je geen spijt krijgt van een investering die eigenlijk niet matcht.

Je zal ze maar moeten ontwikkelen voor je organisatie:
e-learningmodules, inwerkprogramma’s, trainingen en ander materiaal.

Want hoe sluit je optimaal aan bij de praktijk? Wanneer is een leermiddel effectief? En kun je nog een tijdje vooruit met je huidige opleidingsmateriaal – of mis je dan de boot?

Flipped helpt je verantwoorde leeroplossingen te ontwikkelen, zodat je geen spijt krijgt van een investering die eigenlijk niet matcht.

Flipped ontwerpt, schrijft en reviewt opleidingsmateriaal

We ontwikkelen online en offline leervormen voor de zakelijke markt en voor maatschappelijk dienstverleners, overheid en opleiders. We verfijnen, verbeteren en toetsen de bestaande leermiddelen in je organisatie, zodat ze weer toekomstbestendig zijn.

Dit doen we:

design_services

Ontwerp, ontwikkeling en inrichting van online leerplatforms

We helpen je bij het opzetten en inrichten van een platform waar de medewerkers 24/7 kunnen leren en ontwikkelen.

update

Actualiseren van bestaand lesmateriaal

We passen bestaand lesmateriaal aan, zodat je organisatie kan inspelen op de actualiteit en op veranderingen in de markt.

check

Toetsen van leermiddelen op basis van wettelijke eisen en kwalificaties

Moet jullie opleidings-materiaal aan wettelijke eisen of branche-eisen voldoen? Flipped checkt of je écht up-to-date bent.

menu_book

Ontwikkelen van formats (lesboeken, storyboards, draaiboeken)

We maken creatieve, verrassende en didactisch verantwoorde leermiddelen die je zó van de plank haalt.

co_present

Ontwikkelen van e-learning

We ontwikkelen e-learning in diverse systemen en auteurstools.

Samen komen we verder
Learning tools ontwikkelen is een kwestie van intensief samenwerken. Niet alleen met de managers en de afdeling HR, maar ook met de toekomstige deelnemers van het leerprogramma. Hun kijk op de zaak is onmisbaar voor de kwaliteit van jullie leeroplossing.

Daarom zitten we graag met z’n allen om de tafel.

Kennis is slechts één aspect
Leren is meer dan kennis opdoen. Het is ook kennis delen, de dialoog op gang brengen en je gezamenlijk ontwikkelen op de werkvloer.

We besteden veel aandacht aan deze thema’s, zodat het leerproces diep verankerd raakt in je organisatie.

It’s in the mix
We zijn voorstander van blended learning: online leren afgewisseld met andere leervormen. Een blend zorgt voor optimale inbedding van de leerstof en de vaardigheden.

E-learning is een keuze, geen must
Wij onderzoeken altijd of e-learning meerwaarde heeft voor jouw organisatie. Online leren is namelijk niet altijd dé oplossing.

Dichtbij, dagelijks, doorlopend

Leren en ontwikkelen moet makkelijk zijn. Vanzelfsprekend. Daarom sluiten we aan op systemen die dicht bij je medewerker staan. En als het kan, maken we leeroplossingen die de medewerkers vanaf dag 1 in hun dagelijkse werk kunnen gebruiken.

Zo wordt opleiden en ontwikkelen geen losstaande, ingrijpende actie, maar een structureel en logisch onderdeel van de werktijd.

Het gaat vanzelf, zoals ademhalen. En het is net zo onmisbaar.

Ralph de Wild

“De samenwerking met Flipped verliep op een hele open, ontspannen manier. We liepen de deur uit met een actieplan en konden er de volgende dag meteen mee aan de slag! Wij zitten weer boordevol ideeën om onze trainingen verder te verbeteren."

Ralph de Wild, Lean-expert, Greenchoice Rotterdam

Kortom

Of je nu een onboardingtraject voor nieuwe zorgmedewerkers zoekt of een specialistische opleiding voor machine-operators wilt ontwikkelen: zorg ervoor dat je de juiste leervorm kiest.
Flipped helpt je met een onderbouwde keuze, zodat jij verantwoord investeert in je medewerkers.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We horen graag welke vragen of ideeën jij hebt, en we vertellen met plezier hoe we je kunnen helpen. Mail ons, we zijn benieuwd naar de uitdagingen waar jij voor staat.

Neem contact op east

Gratis stappenplan

In 3 stappen zicht op al je leeractiviteiten

Ontvang het e-book

north