Sandra Heijs

Mijn heilig vuur

Durf te ervaren. Een leermoment is niet altijd te voorspellen, dus verras jezelf. Maak contact met anderen, kijk met een open blik, verlaat je eigen bubbel. Dat je vooraf niet weet wát je leert, betekent niet dát je niet leert.

Favoriete quote

“De eerste stap om ergens te geraken, is de beslissing dat je niet wilt blijven waar je nu bent.” (J.P. Morgan)

Specialismen

  • Ontwerpen en ontwikkelen van leertrajecten
  • Ervaringsleren
  • Reflecteren
  • Gepersonaliseerd leren

Naast het werk

Mijn grootste hobby is theater, zowel theaterbezoek als actief spelen. Ik ben lid van een improvisatietheatergroep, en de onvoorspelbaarheid van het moment is pure ontspanning. Daarnaast probeer ik iedere week te sporten, in de vorm van een uurtje Pilates. Ik vind sporten best leuk, maar op de één of andere manier vergeet ik dat steeds weer… In de zomer ben ik vaak op terrasjes te vinden, ik pik meerdere keren per jaar een festival mee en als ik op reis ben, droom ik alweer van de volgende trip.

Droomopdracht

Bruggen bouwen, samenwerken, wederzijds begrip vergroten: ooit wil ik een leertraject ontwikkelen dat mensen dichter bij elkaar brengt. Het liefst ontwikkel ik zo’n instrument binnen een organisatie met een maatschappelijk belang. De politie, bijvoorbeeld, of een bureau voor indicatiestelling in de zorg. In ieder geval een organisatie waar mensen afhankelijk zijn van het oordeel van een professional.

Blogs

Sandra Heijs

Gratis stappenplan

In 3 stappen zicht op al je leeractiviteiten

Ontvang het e-book

north