Wie zijn wij?

Flipped is een actieve partner in leren, ontwikkelen en opleiden op het moment en voor de duur dat een organisatie het nodig heeft. Als de ondersteuning van Flipped niet meer nodig is, blijft zij als duurzame partner aangesloten.

De naam Flipped is geïnspireerd op het onderwijsconcept Flipping the Classroom. In de ‘Omgedraaide Klas’ wordt klassikale kennisoverdracht en instructie online aangeboden en door de lerende thuis doorlopen. Het ‘huiswerk’ wordt gezamenlijk in de klas gemaakt. Flipped richt zich niet op het onderwijs, maar het op deze manieren waarde toevoegen aan klassikale bijeenkomsten sluit aan bij hoe Flipped wil werken aan leren, ontwikkelen en opleiden in organisaties: Door een continue zoektocht naar synergie tussen de lerende, de werkomgeving en het leerprogramma, mensen in staat stellen het geleerde in de praktijk te brengen (de transfer te maken), hen tot hun recht laten komen in hun werk en de mogelijkheid geven hun potentieel te verwezenlijken.

In welke regio werken we voornamelijk? We houden van Gelderland en de Achterhoek, en zitten gevestigd in Arnhem met ons kantoor. Maar door heel Nederland zijn we inzetbaar voor leervraagstukken of ondersteuning op het gebied van leren en ontwikkelen. De provincie Gelderland is echter een echte L&D-provincie. Ook omdat we in de buurt van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zitten, waar de opleiding Learning & Development in Organisations (Opleidingskunde) gegeven wordt. We voelen ons betrokken bij de HAN, en zij bij ons.