Marit Boersma

Mijn heilig vuur

Luister. Als je echt luistert hoor je meer dan er gezegd wordt. Je hoort wat mensen willen, maar ook waar ze weerstand tegen hebben. Sterker nog: tussen de regels door ontdek je zelfs wat er onderhuids in de organisatie speelt. Ja, ik hou ervan om mijn oren te spitsen. Want alleen dan kun je de echt goede interventies inzetten.

Favoriete quote

“Wisdom is like the boabab tree: no one individual can embrace it.”
Ghanees spreekwoord

Specialismen

  • Opleidingsbeleid ontwikkelen
  • Leervraagstukken begeleiden
  • Blended leertrajecten
  • Evaluatie en effectmeting van opleidingen

Naast het werk

Zeilen geeft me het ultieme vrijheidsgevoel. Wind op mijn hoofd, kabbelend water, opgaan in de natuur. Het is heerlijk om rond te zwerven, met mijn gezin of juist in mijn eentje. Gewoon de wind volgen. Ik zeil graag in Friesland, en ik ontdek nu ook het IJsselmeer en de Waddenzee. Het lijkt me geweldig om een keer droog te vallen op het wad, want ik ben groot fan van de wadden. Als het even kan ga ik een paar keer per jaar naar Schiermonnikoog of een ander Waddeneiland. Weer of geen weer, zon, wind of regen op mijn hoofd: ik ga.

Droomopdracht

Het lijkt mij tof om een interne academie op te richten in een grote organisatie. Een plek waar een leergemeenschap ontstaat. Mensen ontmoeten elkaar, inspireren elkaar, komen samen tot nieuwe ideeën.  Een academie voor en door de medewerkers, waar zowel de student als de directie zich thuis voelen. Iets voor jullie? Laten we er eens over brainstormen!

Blogs

Marit Boersma

Gratis stappenplan

In 3 stappen zicht op al je leeractiviteiten

Ontvang het e-book

north