Jeff Kraai

Mijn heilig vuur

Geef mensen de ruimte om te experimenteren, te ontdekken en te falen: zorg voor psychologische veiligheid op de werkvloer. Het effect? Meer werkplezier, extra teamspirit en een hoger leerrendement voor de hele organisatie.

Favoriete quote

“Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain”
(Vivian Greene)

Specialismen

  • Analyseren van e-learnings
  • Maken van een didactisch ontwerp
  • Ontwerpen en ontwikkelen van e-learnings

Naast het werk

Ik besteed veel aandacht aan persoonlijke groei. Meditatie helpt me om tot meer zelfinzicht te komen, en yoga helpt me om meer aanwezig te zijn in mijn lijf. Beide zijn ook nog eens ontspannend en rustgevend. Als ik mijn energie kwijt moet, dan ga ik het liefst naar de sportschool voor een Zumba-workout. Dat voelt helemaal niet als sporten, maar toch kom ik elke keer weer bezweet de danszaal uit.

Droomopdracht

Het lijkt me fantastisch om een e-learning te bouwen in Articulate Storyline. Met dat programma kun je zoveel toffe dingen maken! Het liefst ga ik aan de slag voor een opdrachtgever in de sociale sector, of voor een NGO zoals Artsen Zonder Grenzen. Ik heb veel bewondering voor organisaties die zich inzetten voor de kwetsbare mensen in de samenleving. En als dan ook nog eens een project in het buitenland is, word ik helemaal blij.

Denk je nu: We hebben een match? Dan ben ik benieuwd naar je ideeën. Mail me vooral: jeff@flipped.nl.

Op deze profielfoto zie je Flippo Jeff Kraai. Hij is Learning Professional bij Flipped.

Gratis stappenplan

In 3 stappen zicht op al je leeractiviteiten

Ontvang het e-book

north