Ellen Leussink

Mijn heilig vuur

Leren en ontwikkelen maken het leven leuker. En dan heb ik het niet over steeds meer geld verdienen. En ook niet over pronken met je successen. Het gaat over nieuwsgierigheid, en steeds dichter bij jezelf komen. Samen met anderen: de mooiste dingen ontstaan als je leert, ontwikkelt en innoveert in een sociale context.

Favoriete quote

“Je hebt me je modder gegeven en ik heb het veranderd in goud.”
Charles Baudelaire, Les Fleurs du Mal

Specialismen

• Opstellen opleidingsbeleid
• (Her)ontwerp van blended leeractiviteiten
• Evalueren van opleidingsprogramma’s
• Begeleiden van leervraagstukken

Naast het werk

Het liefst ben ik buiten. Om te wandelen, te kamperen of te genieten van een drankje op het terras. De ideale combinatie van die drie heb ik gevonden in langeafstandswandelingen. Welke wandelpaden op mijn wensenlijst staan? Het Mullerthaltrail in Luxemburg, het South West Coast Path in het Verenigd Koninkrijk en het Limburgs Krijtlandpad (uiteraard mét vlaai in de pauze).

Droomopdracht

Ik ga graag aan de slag met het onderwerp onboarding, en dan voor een ‘groene’ opdrachtgever. Want dat matcht met mijn liefde voor zowel de natuur als sociaal leren. Hoe zorgen we ervoor dat een nieuwe medewerker zich snel vertrouwd voelt met de functie? Op welke manier geef je een medewerker de ruimte om te leren en te ontwikkelen? Hoe vind je de balans tussen de persoonlijke wensen en het organisatiebelang?

Ben je zo’n groene organisatie, en herken je de vragen? Laten we even brainstormen, dan zetten we samen een stap vooruit.

Gratis stappenplan

In 3 stappen zicht op al je leeractiviteiten

Ontvang het e-book

north