Flipped levert Learning Professionals op project- of detacheringsbasis.

Vanuit Flipped Inhouse geven wij voor korte of langere termijn ondersteuning aan de leerfunctie van organisaties. Wij gaan op jouw locatie aan de slag op bijvoorbeeld de afdeling Learning & Development, P&O, HR, of Beleid & Kwaliteit.

Met ‘Inhouse’ maak je optimaal gebruik van onze deskundigheid. Onze deskundigheid is gericht op het bijdragen aan een consistent leerbeleid in lijn met de visie, missie en doelstellingen van jouw organisatie. Wij kijken daarbij naar wat medewerkers nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. We onderzoeken waar de mogelijkheden of juist de belemmeringen zitten en gaan op zoek naar ontwikkelingsdoelen die passen bij zowel de individuele drijfveren van de medewerker als bij de organisatiedoelstellingen.

Voorbeelden van vraagstukken: 

  • Onze medewerkers moeten jaarlijks hun kennis op peil houden van de wetgever. Kunnen jullie ons helpen om dit goed in te richten?
  • We hebben een opleidingsplan gemaakt en zoeken iemand die dit kan implementeren. Is dat wat voor Flipped?
  • Er zijn allerlei losse initiatieven genomen op het gebied van het opleiden van medewerkers. Hoe kunnen we een consistent leerbeleid voeren dat bijdraagt aan onze strategische doelen?