Debbie Simmers

Mijn heilig vuur

Ken je de stretch zone? Dat is het moment waarop je grote stappen maakt in het leren, waar je moet reiken om iets te béreiken. Soms voelt dat een beetje ongemakkelijk – maar de voldoening is groot als je iets onder de knie hebt!

Ik ben op mijn best als ik anderen kan helpen om die stretch zone zonder twijfel binnen te gaan – en met een grijns op het gezicht weer te verlaten.

Favoriete quote

“Education is not filling a bucket, but lighting a fire.”
W. Butler Yeats

Specialismen

  • Ontwerpen van effectief leren
  • Ontwikkelen van leertrajecten
  • Trainen en coachen
  • Blended learning

Naast het werk

Ik ben een familiemens. Van het samenzijn met mijn familie en vrienden word ik gelukkig! Met mijn man en dochters beleef ik mooie avonturen. We gaan dan buiten op zoek naar dieren of we maken thuis kunstwerken. Fotograferen vind ik ook erg leuk om te doen. In de toekomst wil ik graag een fotografie- en fotobewerkingscursus volgen, om zo ook de technieken te leren.

Droomopdracht

Mijn hart gaat uit naar de natuur, het buitenleven, onze prachtige flora en fauna. Mijn droomopdracht is dan ook het ontwikkelen van een leertraject voor de komende generaties, over het thema zorgvuldig omgaan met de aarde. Opdrachtgever: een ‘groene’ organisatie die mij vraagt een blended traject te ontwerpen.

Ik word al enthousiast van het idee, en als jij dat ook wordt: kom eens op de koffie!

Blogs

Debbie Simmers
north