Blijvend succes van nieuwe medewerkers: Onboarding

Een goed inwerkprogramma opzetten voor nieuwe medewerkers is in deze tijd cruciaal. Flipped ontwikkelt effectieve onboardingprogramma’s in de online leeromgeving aNewSpring.

In veel organisaties bestaat de inwerkprocedure nog steeds uit het lezen van beleidsdocumenten en handleidingen. Na het tekenen van de arbeidsovereenkomst vindt het eerste contact vaak pas weer plaats op de eerste werkdag. Uit cijfers blijkt dat nieuwe medewerkers vaak binnen de eerste zes maanden besluiten om bij een bedrijf te blijven of deze te verlaten. Zonde natuurlijk, want je stopt veel tijd in het vinden van de juiste kandidaat.

Onboarding: Meer dan inwerken alleen
Organisaties zijn gebaat bij nieuwe medewerkers die gemotiveerd zijn, snel operationeel zijn en zich verbonden voelen met de organisatie. Effectieve onboarding vertaalt de organisatiedoelen naar doelen voor werknemers. Dit zorgt ervoor dat nieuwkomers beter weten wat er van hen wordt verwacht en sneller hun netwerk opbouwen. Ze voelen zich betrokken en komen tot goede prestaties.

Benieuwd hoe we effectieve onboardingprogramma’s ontwikkelen? Vul hiernaast jouw gegevens in en je ontvangt de brochure in je mailbox.

Of volg de gratis online proefles onboarding hier: https://flipped.anewspring.nl/do?action=viewCatalog

Onboarding volgens het 4C-model

Brochure aanvragen Workshop Breindidactiek
Brochure aanvragen Workshop Buiten de lijntjes kleuren
Brochure aanvragen Workshop Evalueren van trainingen
Brochure aanvragen Medewerker van de toekomst
Brochure aanvragen Workshop Onboarding
Brochure aanvragen Workshop Toekomst van leren
Brochure aanvragen Workshop Transfer