Medewerker van de toekomst

Stel, je loopt over vijf jaar jouw organisatie binnen, wat kunnen en doen de medewerkers dan? Hoe gaan ze om met klanten, elkaar en hun werk? In deze workshop maken wij de toekomstige medewerker zo concreet mogelijk en kijken we vooruit: ‘Hoe gaan we daar komen?’.

Wat leer je in de workshop?

In de workshop gaan we met elkaar in gesprek over wie de ‘medewerker van de toekomst’ is. Samen denken we na over hoe ons werk er over een paar jaar uitziet, welke kansen er zijn en welke impact dat heeft op werken en leren.

De workshop bestaat uit werkvormen waarbij we actief en concreet aan de slag gaan. In kleinere groepen werken we de medewerker van de toekomst uit in de vorm van een persona. We beantwoorden vragen vanuit verschillende aspecten. Vervolgens worden de persona’s gepresenteerd en gaan we in gesprek over de overeenkomsten of verschillen.

Het resultaat van de workshop is dat je als organisatie een helderder beeld hebt van de gewenste toekomstige situatie, zodat daar de opleidingsplannen en curricula op afgestemd kunnen worden.

Lees hier de blog van Suzanne over de medewerker van toekomst vanuit strategisch perspectief.

Meer leren?

Flipped biedt nog meer workshops aan, klik hier voor een overzicht.

Brochure aanvragen Workshop Breindidactiek
Brochure aanvragen Workshop Buiten de lijntjes kleuren
Brochure aanvragen Workshop Evalueren van trainingen
Brochure aanvragen Medewerker van de toekomst
Brochure aanvragen Workshop Onboarding
Brochure aanvragen Workshop Toekomst van leren
Brochure aanvragen Workshop Transfer

Subsidieregeling

In Nederland zijn veel opleidings- en ontwikkelfondsen. Is jouw bedrijf aangesloten bij zo’n fonds? Dan is er wellicht een subsidieregeling waar je gebruik van kan maken. We denken graag met je mee.