Wat doet Maruna?
Maruna continuous improvement is al ruim 20 jaar een onafhankelijk managementadviesbureau gespecialiseerd in procesverbetering. Met methoden als Six Sigma en Lean stelt Maruna organisaties in de industrie en dienstverlening in staat continu te verbeteren. Maruna geeft trainingen, workshops en advies.

Wat was de vraag van de opdrachtgever?
Maruna wilde aansluiten bij de huidige markt. Dit betekent dat er minder ruimte is om veel dagen achter elkaar in een trainingsruimte te zitten. Flexibelere mogelijkheden om te leren sluiten vandaag de dag beter aan. Daarom stelde Maruna de vraag om het complete trainingsaanbod om te vormen van een aanbod dat voornamelijk klassikaal was, naar een aanbod in blend-vorm. Dit houdt in dat de trainingen een combinatie zijn van online leren, klassikaal leren, sociaal leren en coaching op de werkplek.

Welke oplossing is daarvoor vanuit Flipped geboden?
Flipped heeft gestructureerd het trainingsaanbod (her)ontwikkeld. Hierbij werken we in niveau van laag naar hoog. In termen van Lean (Six Sigma) is dit van Yellow Belt (Lean Basis), naar Lean (Six Sigma) Green Belt naar Lean (Six Sigma) Black Belt. Door het grootste gedeelte van de theorie online aan te bieden, is er in het klassikale gedeelte ruimte voor praktische toepassing van de leerstof. Deelnemers weten zo beter hoe ze in de praktijk het geleerde uitvoeren. Voordeel van online leren is dat deelnemers de theorie voor de training in hun eigen tempo, op een zelf gekozen locatie kunnen leren. Na de training kunnen zij de theorie er gemakkelijk bij pakken en herhalen.

Hoe ondersteunt Flipped Maruna verder?
We organiseren, plannen en coördineren trainingen voor Maruna. Daarnaast hebben we contact met de trainers zelf en doen we de opleidingsadministratie. We verzenden uitnodigingen, evaluaties en monitoren reserveringen.

Klik hier om andere opdrachtgevers te bekijken.