Flipped Fietst

Is het opleidingsbeleid toe aan een frisse wind? Mag het leren naar een volgende versnelling? Kan het werkplekleren een steuntje in de rug gebruiken?

Flipped fietst is een initiatief om lokaal en laagdrempelig organisaties te ondersteunen met vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen zodat zij direct in beweging komen. Wij bieden graag ondersteuning aan de kleinere of middelgrote organisatie die zelf geen L&D-medewerker in dienst hebben, maar hier wel vragen over hebben.

Wij zijn jouw actieve partner op het moment dat jij het nodig hebt. Met onze analytische en kritische blik helpen wij jou om scherper te zien! Samen nemen we stappen om het leren van jouw medewerkers te faciliteren. Werken en leren gaan daarbij samen op; als jij vaardiger wordt in het oppakken van dit soort vraagstukken, zie je ons minder vaak voorbij komen.

Flipped fietst betekent voor ons:

  • Expertise over leren en ontwikkelen voor iedereen toegankelijk maken;
  • Een leven lang leren voor iedereen bereikbaar maken;
  • Snelle en wendbare service op de (ov-)fiets verlenen;
  • Betrokken partner voor de lange duur zijn.

Hoe klein of hoe groot jouw vraagstuk ook is, wij zijn er wanneer jij het nodig hebt. Neem vrijblijvend contact op met Suzanne of Anna op 085-0409915 of mail info@flipped.nl

Arbeidsmarkt & Opleidingsfonds (A&O)

In Nederland zijn veel opleidings- en ontwikkelfondsen. Is jouw bedrijf aangesloten bij zo’n fonds? Dan is er wellicht een subsidieregeling waar je gebruik van kan maken. Dit is bijvoorbeeld het geval in de Metalektro-branche. Klik hier voor meer informatie. Wij helpen je graag dit verder uit te zoeken.