Flipped ontwikkelt, bouwt en onderhoudt maatwerk e-learning, losstaand of als onderdeel van een blended leerprogramma.

Met e-learning kan elke medewerker op zijn eigen tempo en waar en wanneer het uitkomt de leerstof leren die specifiek voor hem is samengesteld. De onafhankelijkheid van locatie en tijd is van grote meerwaarde voor:

  • organisaties waar de bezoeker, cliënt of gast te allen tijde moet kunnen worden bediend.
  • organisaties waarbij de medewerkers actief zijn in het veld en geen vaste werkplek hebben.
  • organisaties waar medewerkers wisselende diensten draaien en per dag in een wisselende samenstelling werken.

Naast het ontwikkelen, leveren wij rapportages en advies over het gebruik van de e-learningmodules en coachen wij medewerkers in het zelf (door-)ontwikkelen van modules. Meer over onze uitgangspunten bij de ontwikkeling van e-learning lees je hier.

Ontwikkelen maatwerk e-learning

Ben je benieuwd hoe onze e-learning eruit ziet? Bekijk hier onze demo.

E-learning ontwikkelen

Ervaring met verschillende online leerplatformen

Bij onze opdrachtgevers hebben we ervaring opgedaan met verschillende online leerplatformen. Wij hebben ervaring met aNewSpring, Moodle, Procademy en verschillende interne e-learningsystemen.

aNewSpring

Wij hebben veel ervaring met het online leerplatform aNewSpring! aNewSpring biedt de content/leerstof op een aantrekkelijke en gemakkelijk manier aan. Hierdoor is het systeem toegankelijk voor medewerkers met verschillende opleidingsniveaus. Ook biedt het online leerplatform veel organisatorische mogelijkheden, dat vinden wij een groot pluspunt. Denk bijvoorbeeld aan het importeren van gebruikersgegevens, het toevoegen van een betaalmodule of het genereren van rapportages en certificaten.

Het systeem bestaat uit losse bouwstenen. Hierdoor kun je na enige oefening & begeleiding vanuit Flipped, prima zelf verder met het ontwikkelen van e-learning in aNewSpring. Klik hier voor meer informatie.