Samen ontwikkelen in aNewSpring

Wij zijn enthousiast over de elektronische leeromgeving aNewSpring vanwege de aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke manier waarop content aan deelnemers wordt aangeboden en vanwege de vele organisatorische mogelijkheden. Denk aan het importeren van gebruikersgegevens, het toevoegen van een betaalmodule en het genereren van rapportages en certificaten. Het systeem bestaat uit losse bouwstenen waardoor je, na oefenen in het bouwen en begeleiding vanuit Flipped, prima zelf verder kunt met het ontwikkelen van e-learning in dit systeem.

Kan ik dat dan niet zelf zo’n e-learning maken?
Nog niet! Maar wij kunnen zorgen dat je dat binnen afzienbare tijd wel kan.

Hoe?
In gezamenlijke sessies bepalen we uitgangspunten en doelstellingen van het platform én van de e-learningmodules. We maken een elektronische leeromgeving voor jullie aan, stemmen deze af op de huisstijl van jullie organisatie, waarna we beginnen met de daadwerkelijke ontwikkeling! We kunnen de volledige ontwikkeling uit handen nemen of jullie ondersteunen in het zelf ontwikkelen waarbij onze rol steeds kleiner wordt en jullie rol steeds groter. Gedurende onze begeleiding leer je alles over het platform, weet je meer over didactiek en het opzetten van goede e-learning.

En dan?
Ben je daarna lekker aan de slag met de ontwikkeling van je eigen e-learning en weet je het even niet meer? Of zijn er aanpassingen nodig in de opgeleverde modules? Wij blijven op de achtergrond aangesloten voor advies en ondersteuning!

Meer informatie over het systeem aNewSpring lees je hier: https://www.anewspring.nl/