Samen ontwikkelen in aNewSpring

Wij zijn enthousiast over het online leerplatform aNewSpring! aNewSpring biedt de content/leerstof op een aantrekkelijke en gemakkelijk manier aan. Hierdoor is het systeem toegankelijk voor medewerkers met verschillende opleidingsniveaus. Ook biedt het online leerplatform veel organisatorische mogelijkheden, dat vinden wij een groot pluspunt. Denk bijvoorbeeld aan het importeren van gebruikersgegevens, het toevoegen van een betaalmodule of het genereren van rapportages en certificaten.

Het systeem bestaat uit losse bouwstenen. Hierdoor kun je na enige oefening & begeleiding vanuit Flipped, prima zelf verder met het ontwikkelen van e-learning in aNewSpring.

Kan ik dat dan niet zelf zo’n e-learning maken?
Nog niet! Maar wij kunnen zorgen dat je dat je in no-time startklaar bent.

Hoe?
In samenwerking bepalen we uitgangspunten en doelstellingen van het platform én van de e-learningmodules. We maken een elektronische leeromgeving voor jullie aan, stemmen deze af op de huisstijl van jullie organisatie, waarna we beginnen met de daadwerkelijke ontwikkeling! We kunnen de volledige ontwikkeling uit handen nemen of jullie ondersteunen in het zelf ontwikkelen. Onze rol wordt steeds kleiner en jullie rol steeds groter. Tijdens onze begeleiding leer je alles over het platform, weet je meer over didactiek en het opzetten van goede e-learning.

En dan?
Ben je daarna lekker aan de slag met de ontwikkeling van je eigen e-learning en weet je het even niet meer? Of zijn er aanpassingen nodig in de opgeleverde modules? Wij blijven op de achtergrond aangesloten voor advies en ondersteuning!

Meer informatie over het systeem aNewSpring lees je hier: https://www.anewspring.nl/