Flipped kijkt en denkt met je mee over leervraagstukken in de dagelijkse praktijk van jouw organisatie en geeft gedegen opleidingskundig advies.

Wij zijn ervan overtuigd dat elke organisatie stappen kan nemen om het leren van haar medewerkers te faciliteren en te stimuleren. Flipped kijkt mee en denkt mee over leervraagstukken in de dagelijkse praktijk van organisaties en geeft gedegen opleidingskundig advies.

Wij doen dit in samenwerking met zowel de medewerkers bij wie de leerfunctie is belegd als met de medewerkers van wie het leren wordt gefaciliteerd. Op deze manier werken we aan zowel vakbekwaamheid en werkplezier van medewerkers als aan de interne expertise op het gebied van leren.

Voorbeelden van vraagstukken: 

  • Wij willen graag onze collega’s zelf opleiden, daarvoor hebben we genoeg experts in huis. We zoeken alleen iemand die een overkoepelend programma kan ontwikkelen en ons didactisch advies kan geven.
  • We willen de talenten van onze medewerkers verder ontwikkelen maar weten niet waar we moeten beginnen.
  • We denken dat we meer rendement kunnen halen uit onze eigen e-learnings en trainingen. Hoe zouden we dit kunnen verbeteren?